Bestilling av Hasvik IL bekledning - Utvidet sortiment!

Postet av Hasvik IL den 24. Okt 2019

Vi kjører ny runde med bestilling av Hasvik IL bekledning.

Frist for å bestille er satt til 1.11.2019 og forventet levering er i uke 50.

Bekledningen er felles for hele idrettslaget, også de forskjellige gruppene. Jakkene brukes i formell sammenheng, som f.eks. representasjon på turnstevner. 

Gavetips! 

Det vil være mulig å prøve størrelsene. Tid og sted vil bli annonsert på lagets facebookside.

Nytt i år er at man kan bestille Hasvik IL DUNJAKKER i herre, dame og junior. Man kan velge mellom sort og rød. Logg inn på trimtex for å se. Se fremgangsmåte for bestilling under bildene.Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/hasvik-il/
    Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  2. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
  3. Tast inn hasvik2019 i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
  4. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

    Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

    Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.Med sportslig hilsen, 

Hasvik Idrettslag


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.