Åpning av sandvolleyballbanen

Postet av Hasvik IL - Volleyball den 25. Sep 2016

Søndag 25. september 2016 ble den nye sandvolleyballbanen på Hasvik åpnet.

Klar til åpning av sandvolleyballbanen


Ordfører Eva D. Husby stod for den formelle åpningen, og sammen med leder i HIL Volleyballgruppa, Lise Lotte Kråkenes, ble sløyfebåndet i volleyballnettet knytt opp. Sandvolleyballbanen på 8x16 meter er kommunens første, og står på et område på ca 14x20 meter med et natur-amfi i vest og nord. Prosjektet kostet opp mot kr 90.000,-, der nettet med stolper alene har kostet ca kr 40.000,- pluss moms.

20160925_153742.jpg
Leder i volleyballgruppa, Lise Lotte og ordfører Eva åpner banen.

Etter åpninga inviterte volleyballgruppa en liten åpningskamp på den nye banen. Først de voksne, og etterhvert fikk de oppmøtte barna prøve til stor begeistring. Det ble også servert grillmat.

Til sammen var det ca 35 personer innom åpningen som varte fra 15.30 til ca 18.00.


Åpningskamp

Grilling på gang

Volleyballgruppa ønsker å takke Hasvik Kommune for tilrettelegging og finansiering av sandvolleyballbane på Hasvik Vi håper det gjør at folk kan kommer seg lettere i aktivitet og at vi på sikt kanskje kan få rekruttert spillere til volleyballmiljøet på øya. Spesielt takk til planleder, Bente O. Husby, som har skaffet midler og lagd planene til banen.

Vi ønsker også å takke alle som har stilt opp på dugnad for å ferdigstille banen.

Til slutt tar vi med oss oppfordringen fra Bente om at alle bidrar til at banen og nettet tas vare på, og ikke minst tar den i bruk!

For flere bilder av åpninga, se HER.


Med Sportslig hilsen,

Hasvik IL Volleyballgruppa

Logo.jpg


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.