Hasvik Idrettslag 75 år!

Postet av Hasvik IL den 15. Jul 2021

HASVIK IDRETTSLAG 75 ÅR!


På dagen i dag, 15.juli 1946, ble Hasvik Idrettslag stiftet. Vi vet at med på stiftelsen var blant annet John Dahl, Ole Kivijervi og Håkon Holst-Olsen. Vi legger ved en tekst Arne Mauseth skrev til oss om de første årene til Hasvik IL i forbindelse med 70-årsjubileet i 2016. Denne teksten ble også publisert i menighetsbladet. I tillegg legger vi ved et utdrag fra boka «Aktive fotballspillere» fra 1953, som hadde med et avsnitt om idrettslaget.


I dag gratulerer vi alle medlemmer med jubileet og takker alle nåværende og tidligere styremedlemmer, trenere, frivillige, samarbeidspartnere, medlemmer og innbyggere for innsatsen de 75 årene som har gått. Det er denne innsatsen og støtten som har holdt Hasvik Idrettslag gående alle disse årene - ja, og som skal holde oss gående de neste 75 årene!

Styret har i år planlagt en rekke arrangementer for å feire jubileet. Noen har vi måtte avlyse eller utsatt på grunn av smittesituasjon eller værforhold, mens noen arrangement har vi kunne gjennomføre – slik som Sankthansfeiringa i havna. Vi håper å få opp flere av arrangementene i løpet av høsten, så bare følg med!

Gratulerer med dagen!

 

Vi sender også en ekstra hilsen til nestleder Sissel som også har bursdag i dag!

 

Med sportslig hilsen,

Hovedstyret i Hasvik Idrettslag


Dersom du har historier eller historisk materiale fra HIL, ta gjerne kontakt med oss! 


Hasvik ILs herrefotballag i 1951

Hasvik ILs Håndballag for kvinner, 1949 eller 1950

 


Hasvik ILs logoer

 


Tekst fra Arne Mauseth om Hasvik IL

 

Utrdag fra boka "Aktive forballspillere" fra 1953

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.