Turorientering 2017

Postet av Hasvik IL - Ski den 25. Jun 2017

Barnetur-o (SIK).jpg

I år er det tiende året at Hasvik IL inviterer til turorientering i nærområdet vårt.

Det er lagt ut 30 orienteringsposter i området fra Flågan til Hasfjordneset.

I pakken du kjøper finner du o-kartet, hint og kartreferanse til hver post, og et skjema hvor du skriver koder fra hver post og kvitterer med tanga på posten.

Postene vil ha varierende tilgjengelighet; noen er lette å finne mens andre ligger mer krevende til.

De som har kvittert med klippetanga og skrevet ned koder på 20 eller flere av postene vil være med på trekning av premier. Hovedpremier trekkes blant de som har funnet alle postene.

Deltakerpremie til alle som leverer inn kart uavhengig hvor mange poster du har.

Tidspunkt for trekning kunngjøres ved oppslag og på hjemmesiden til Hasvik IL.

Kart fås kjøpt på Coop Marked Hasvik. Pris for voksne kr 150 og for barn u/12 år kr 50. Det er mulighet å betale kontant og med mCash.

Kodeark sendes til Hasvik IL, Storgata 27, 9590 Hasvik eller der du har kjøpt deltakerkonvolutten innen 10. oktober 2017. NB! Postene står ute til 30. september 2017.


I år har vi også laget en egen barneturorientering (barn født i 2007 eller senere) med fem o-poster på ulike steder i Hasvik. Det er ikke så lange turer, så de fleste klarer nok disse. På posten skal du skrive av bokstavkodene du finner (to eller tre bokstaver), og bruke den røde klipa for å lage merke i arket.

Når du har funnet alle fem postene, skal du stokke om på bokstavene og finne et løsningsord. Du må levere inn arket med bokstavkodene, klipp og løsningsord, så er du med i trekningen av en premie!

Alle som leverer inn kart får deltakerpremie.

Kart fås kjøpt på Coop Marked Hasvik. Pris kr 50. Det er mulighet å betale kontant og med mCash.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.