Slagordkonkurranse!

Postet av Hasvik IL den 13. Sep 2015

Slagordkonkurranse!



Hasvik Idrettslag står per i dag uten et slagord. Som en del av markeringen for at laget fyller 70 år i 2016 ønsker vi å finne et. Her trenger vi deres hjelp! Vi ønsker forslag til et slagord for Hasvik Idrettslag, og håper så mange som mulig sender inn forslag. Slagordet skal brukes av hele Idrettslaget, og må si noe om hva du forventer av et idrettslag og hva du ønsker Hasvik Idrettslag skal stå for. Det skal fungere som et motto for oss. Noen stikkord kan være: Bredde, inkluderende, allsidig.



Du kan sende inn forslaget innen 15. november 2015 til Geir Magne Gamst, per e-post: gm_gamst@hotmail.com, eller per post:

Hasvik Idrettslag
Storgata 27
9590 Hasvik.

Kun et forslag per person. Flere kan godt gå sammen om å sende inn forslag, men kan ikke sende inn et eget i tillegg. Merk forslaget med navn og telefonnummer. Jubileumskomiteen og hovedstyret vil trekke en vinner som vil bli premiert. Premien er et valgfritt produkt fra G-sport Hammari i Alta til en verdi inntil kr. 1500,-. Slagordet som blir valgt presenteres og tas i bruk i begynnelsen av 2016.



Med sportslig hilsen,

Jubileumskomiteen

Hasvik Idrettslag


Logo.jpg


Hasvik Idrettslag, Storgata 27, 9590 Hasvik
www.hasvikil.nowww.facebook.no/hasvikil







Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.